OLOEJ KOKOSOWY CZYSTY 100 , NATURALNY 250 ml

Nazwa katalogowa:OLOEJ KOKOSOWY CZYSTY 100 , NATURALNY 250 ml
Min. zamówienie:10 x sztuka
Koszt dostawy:do ustalenia
5,23 zł - 7,69 zł + VAT cena hurtowa
52,30 zł - 76,90 zł
 

Aby kontynuować, popraw błędy

Ilość:*
x sztuka
Poproś o ofertę
Identyfikator firmy (NIP): 5040072416
 
Zweryfikowana
Strzelecka 10
89-410 Więcbork
Polska
695 084 511
Produkty w katalogu tej firmy: (4)
Pytanie do sprzedającego

Opis produktu

CZYSTY OLEJ KOKOSOWY DO ZASTOSOWAŃ SPOŻYWCZYCH I KOSMETYCZNYCH. BEZ DODATKÓW ZAPACHOWYCH I SZTUCZNYCH KONSERWANTÓW.

Olej kokosowy dostarczany na rynek przez producenta KTC, jest jednym z najpopularniejszych produktów spotykanych w internecie. Wysoki stosunek jakości oleju do jego ceny sprawia, że ten egzotyczny produkt cieszy się ogromną popularnością zarówno wśród dystrubutorów kosmetyków jak i suplementów diety oraz produktów żywnościowych.

Czysty, 100% naturalny skład sprawia, że olej kokosowy może być stosowany zarówno jako kosmetyk jak i produkt spożywczy.

Jako kosmetyk mozna go stosować do masażu oraz jako balsam do codziennej pielęgnacji skóry, szczególnie skóry wrażliwej. Dba o równowagę skóry, przywracając jej prawidłowy wygląd oraz optymalny stopień nawilżenia. Jest w pełni bezpieczny dla skóry. Koi i łagodzi wszelkie problemy skórne takie jak uczulenia, podrażnienia czy egzema. Wspomaga naturalna barierę ochronną skóry, przeciwdziała utracie wody z komórek skóry oraz chroni przed szkodliwym promieniowaniem UV. Ma rewelecyjne właścniwości jeśli chodzi o przeciwdziałanie wypadaniu włosów. Odżywia skórę głowy i odbudowuje włosy od nasady , aż po końcówki. Na dalekim wschodzie jest produktem szeroko rozpowszechnionym i nieodzownym w codziennej pielęgnacji włosów.

Skóra i włosy pozostają zdrowe i piękne, na długo.


Terapeutycznie na skórę, naturalny olej kokosowy działa m.in. w:

  • wspomaganiu gojenia ran
  • zapobieganiu plamom starczym
  • egzemach
  • wzmacnianiu włosów
  • przeciwdziałaniu łupieżowi
  • spowalnianiu procesu starzenia się skóry i powstawaniu zmarszczek
  • masażu leczniczczym

Jako składnik spożywczy stosowany do smażenia, pieczenia i innych sposobów obróbki termicznej żywności. Jest trwały i odporny na wysoką temperaturę. Nie powoduje przypalania się potraw smażonych z jego pomocą. Potrawy zachowują doskonały smak i soczystość (nie wysuszają się nadmiernie na patelni). Bogaty w substancje odżywcze.

"Najzdrowszy olej na ziemii"

Produkt importowany z Wielkiej Brytanii.

Pojemność: 500 ml

Producent: KTC Ltd